Startside

Udlejning hos Lohff & Pfeiffer

 

Vi udlejer klarinetter, saxofoner, oboer, fagotter, tvær- og bas blokfløjter.

Månedlig leje med forkøb's- og bytteret fra:
 

 

B-klarinet 140 kr,-

A-klarinet 295 kr,-

C-klarinet 295 kr,-

Alt-klarinet 582 kr,-

Bas klarinet 675 kr,-

Tværfløjte 199 kr,-

Piccolo fløjte 248 kr,-

Alt-saxofon 240 kr,-

Tenor-saxofon 340 kr,-

Sopran-saxofon 395 kr,-

Obo 495 kr,-

Fagot 'er på forespørgsel

 

 

Læs hvor godt, fleksibelt og kundevenlig et lejeprogram kan være!


Det er ikke nok at være flittig og begejstret, når man tager fat på sin nye hobby -  Al begyndelse kan være svær, derfor er det utroligt vigtigt at finde det rigtige instrument og at det er af en ordentlig kvalitet så man har de bedste forudsætninger for hurtig musisk fremgang. Motivationen og glæden bliver større jo nemmere det er at komme igang! Man skal have et fornuftigt instrument at spille på, hvis resultaterne skal kunne leve op til forventningerne.At anskaffe sig et instrument rejser en lang række spørgsmål:
 

 

 

Vi kan hjælpe dig!Vi har sammenlignet alle leje koncepter på markedet, og har sammensat vort eget således, at i her finder det mest fleksible og for jer økonomisk mest fordelagtige leje-/afbetalings program.

Lejemulighed:
Når man lejer et instrument opkræves et lavt månedligt lejebeløb. Den indbetalte leje modregnes købsprisen ved et evt. senere køb af instrumentet. Derved betales kun restbeløbet (eksklusive evt. renter).

Byttemulighed:
Dette er vigtigt for begyndende musikere. Specielt for begyndere har vi et stort udvalg af instrumenter, som kan tilfredsstille deres behov (f.eks. til små hænder). Disse instrumenter er lette at spille, har lav blæsemodstand, stabil intonation og en fornuftig pris. Et solidt skridt er hermed taget for en god begyndelse og hurtig musisk fremgang.

Her overfor står den endegyldige beslutning om et køb, som på lang sigt skal opfylde ens behov. Udbuddet er enormt og svært at overskue. Der findes instrumenter med mørk, varm eller lys klang, med lille eller stor blæsemodstand, med forniklet, forsølvet eller lakeret overflade. osv. Denne mangfoldighed kan virke forvirrende, men giver mulighed for, at den enkelte musiker kan finde sit individuelle instrument.
Man bør først købe et instrument, når man er helt sikker på, at det er det rigtige. Hvert instrument er jo en investering. Hos os kan nye og brugte instrumenter af forskellig fabrikat og model afprøves i ro og mag hjemme og blive tilpasse individuelt på vores værksted.


Leje Koncept A (Månedlig leje):
Alle udlejningsinstrumenter kan lejes månedsvis. Vi beregner hverken depositum eller gebyr.

Leje Koncept B (koncept B): Ved denne lejeform giver vi 25% rabat på de seks første måneder. Lejebeløbet betales forud. Vi beregner hverken depositum eller gebyr.

Leje længere end 6 måneder: Du vil fortsat have bytteret frem til den 19. lejemåned. Vi tilskriver fra den syvende måned 2% rente pr. måned, af instruments restværdi, til restbeløbet.

Forkøbsret: På ethvert tidspunkt af en lejekontrakt har lejeren forkøbsret til instrumentet, men kan lige så vel købe et andet. Det giver Dem mulighed for at anskaffe et instrument der er velegnet til Deres udviklingstrin. Ved køb modregnes den indbetalte leje, minus eventuelle renter, i instrumentets købspris.

Medfølgende udstyr: Alle instrumenter er afprøvet i vores værksted og leveres med komplet tilbehør.

Garanti: Hvert instrument har garanti på materiale- og fabrikations fejl. Garantiperioden fremgår af skemaet. Garanti-perioden starter altid fra 1. udlejningsdag.

Overtagelse: En lejekontrakt kan overtages af en anden person. Således kan en musikskole leje et instrument og stille det til rådighed for en elev. Eleven kan så senere købe instrumentet eller skolen kan leje det videre til en anden elev.

Forsendelse: Lejer betaler evt. forsendelse fra og til os.

Tilbehør: Vi fører et righoldigt udvalg af tilbehør. Mundstykker og ligaturer kan fremsendes til afprøvning. Bed om vores særlige tilbehørs katalog.

Reparationer: Alle reparationer bliver udført i vores eget værksted. I reparations perioden stiller vi gratis et reserveinstrument til rådighed.

Prisændring og trykfejl: Med prislisten udgår alle tidligere prislister. Ret til prisændringer uden yderligere varsel forbeholdes. Alle priser i DKK og inkl. moms. Lohff & Pfeiffer tager forbehold for trykfejl.

 

RING
OG
HØR
NÆRMERE