Startside

Vi har over 30 års erfaring som reparatører.

Hos Lohff & Pfeiffer er det altid gratis at vi ser og vurderer dit instrument!

Gennem årene har vi udviklet mange unikke teknikker og værktøjer til optimering af instrumenternes muligheder og tilpasning til den enkelte musiker.
Vort moderne rationelle værksted garanterer omkostnings effektive kvalitets reparationer, hvad enten det drejer sig om store eller små indgreb.

Små reparationer:
Akutte små reparationer vil ofte kunne gøres på stedet.
Dette kan dog ikke altid lade sig gøre på grund af stor
travlhed. Derfor er det altid en god idé ringe først.

 

Mindre eftersyn:

Alle instrumenter med klapper bør efterses engang imellem. Lejer slides eller forskubber sig, puder slides ned, revner komme snigende osv.Det er altid en god idé at få instrumentet efterset og justeret med 2 til 3 års mellemrum. Sådan undgår man, at små skader vokser sig store og dyre, og instrumentet er altid i topform.

Hovedreparation:

Ved en hovedreparation bliver alt gennemgået minutiøst: Lejer og puder skiftes, tonehuller, fortapninger og revner repareres, intonering rettes så vidt muligt etc. Vores hovedreparerede instrumenter vil næsten altid være bedre end et nyt! Det skyldes blandt andet, at mens et fabriksnyt instrument laves på samlebånd, hvor der ikke er tid til justeringer - og puder mm. vælges ud fra et ønske om en hurtig og rationel produktion. Ved en hovedreparation gennemgås alt fra A til Z. Puder og andet vælges udelukkende ud fra hensyn til kvalitet og holdbarhed.

 

 

 

 

 

Gratis reserve instrument:

Du kan låne et reserve instrument, mens hovedreparationen står på.

Kvalitet frem for alt!

Da vi aldrig går på akkord med kvaliteten, kan der desværre i perioder være en del ventetid på en hoved-reparation lidt afhængig af instrument og værksteds kapacitet.

Få derfor en aftale god tid i forvejen!